Medlemmer

AUDUN BREEN er solotrombonist i Oslo-Filharmonien. Han har tidligere vært ansatt som alternerende solotrombone i Göteborgs Symfoniker og solotrombonist i Kristiansand symfoniorkester. Han studerte på Norges Musikkhøgskole og på Guildhall School of Music & Drama. Audun deltok i London Symphony Brass Academy i 2012, og fikk 2. pris i trombonekonkurransen under Lieksa Brass Week 2015. Mottager av stipend fra Doblougs Stiftelse og fra Statkraft.

PETTER WINROTH studerte ved Musikkhøyskolen i Göteborg hos professor Ingemar Roos, og tok sin avsluttende eksamen våren 2004. Allerede i august 2004 tiltrådte han stillingen som alternerende solotrombonist i Kringkastingsorkestret. Her har han jobbet siden, kun avbrutt av to kontrakter som solotrombonist i Malaysian Philharmonic Orchestra og DR Symfoniorkestret. Petter er også meget aktiv som arrangør og skriver for mange forskjellige besetninger, fra strykekvartett og brassensemble til korps og symfoniorkester.

GEIR ANFINSEN studerte med professor Ingemar Roos ved Norges musikkhøgskole og er ansatt som vekseltrombonist i Operaorkestret i Oslo. Han har tidligere vært ansatt i både Gävle symfoniorkester og Kungliga filharmonikerna i Stockholm.  
Han er en erfaren kammermusiker og er bland annet medlem i Nordic Brass Ensemble og Swing Sling Brass. I tillegg er han også aktiv som både jazztrombonist og sanger.

CLARE FARR har vært Kringkastingsorkestrets basstrombonist siden 2013. Etter bachelorstudier i Stavanger og Manchester fullførte hun hovedfag ved Norges musikkhøgskole i 2001. I sine påfølgende år som frilansmusiker hadde hun langtidskontrakter med Oslo-Filharmonien og Norrköpings Symfoniorkester, og vikarierte jevnlig i orkester og ensemble i inn- og utland. Clare er aktiv som korpsdirigent og musikkpedagog, og underviser på Barratt Due musikkinstitutt.