Medlemmer

AUDUN BREEN er solotrombonist i Oslo-Filharmonien. Han har tidligere vært ansatt som alternerende solotrombone i Göteborgs Symfoniker og solotrombonist i Kristiansand Symfoniorkester. Han studerte på Norges musikkhøgskole og på Guildhall School of Music & Drama. Audun deltok i London Symphony Brass Academy i 2012, og fikk andrepris i trombonekonkurransen under Lieksa Brass Week i 2015. Han er mottager av stipend fra Doblougs Stiftelse og fra Statkraft.

SVERRE RIISE studerte med professor Ingemar Roos ved Norges musikkhøgskole og ble uteksaminert med høyeste karakter i 1996. Han har tidligere vært ansatt som solotrombonist i Den Norske Operas orkester og alternerende solotrombonist i Malaysian Philharmonic Orchestra. Sverre er i dag solotrombonist i Kringkastingsorkestret. Han har ved flere anledninger vært solist med Kringkastingsorkestret, Oslo Sinfonietta og Ensemble Ernst. I 2015 utga han soloplaten «Snarks in the Kitchen». Sverre er førsteamanuensis i trombone ved Norges musikkhøgskole.

PETTER WINROTH studerte ved Musikkhøyskolen i Göteborg hos professor Ingemar Roos, og tok sin avsluttende eksamen våren 2004. Allerede i august 2004 tiltrådte han stillingen som alternerende solotrombonist i Kringkastingsorkestret. Her har han jobbet siden, kun avbrutt av to kontrakter som solotrombonist i Malaysian Philharmonic Orchestra og DR Symfoniorkestret. Petter er også meget aktiv som arrangør og skriver for mange forskjellige besetninger, fra strykekvartett og brassensemble til korps og symfoniorkester.

CLARE FARR har vært Kringkastingsorkestrets basstrombonist siden 2013. Etter bachelorstudier i Stavanger og Manchester fullførte hun hovedfag ved Norges musikkhøgskole i 2001. I sine påfølgende år som frilansmusiker hadde hun langtidskontrakter med Oslo-Filharmonien og Norrköpings Symfoniorkester, og vikarierte jevnlig i orkester og ensemble i inn- og utland. Clare er aktiv som korpsdirigent og musikkpedagog, og underviser på Barratt Due musikkinstitutt.